Pozdravljen svet!

Pozdravljeni,

Dovolite, da se na kratko predstavimo.

Smo strokovno združenje, ki se je zaradi nerazumnih potez v oblikovanju stroke zdravstvene nege in rušenja ugleda medicinskih sester v družbi na večletno pobudo Civilne iniciative za ohranitev statusa medicinskih sester uradno registriralo in pričelo s svojim delovanjem v začetku leta 2013. Naš osnovni namen je ponovno postaviti medicinsko sestro tam, kjer bi morala vedno biti (ob naših uporabnikih, bolnikih) in jo rešiti bremena nenehnega nalaganja birokratskih bremen, za katere so v našem sistemu zdravstvenega varstva zadolženi, predvsem pa usposobljeni drugi profili sodelavk in sodelavcev.

Po statusu in kompetencah smo izenačeni z Zvezo strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije (poznano Kot Zbornica zdravstvene nege) in imamo enake kompetence pri urejanju v uvodu predstavljenih zadev.

Če se želite pridružiti edinemu strokovnemu združenju na področju zdravstvene in babiške nege v Sloveniji, ki ne smatra nikogar med nami za nevarnega bolniku in ki ve, da se znanja ne da pridobiti le s formalnim institucionalnim izobraževanjem potem ste prisrčno vabljeni, da se nam pridružite.

Pristopno izjavo lahko dobite na http://www.medicinske-sestre.si/o-zdruzenju/pristopna-izjava/

Izpolnite in pošljite na naslov v glavi dokumenta.

Lepo pozdravljeni v naših vrstah.

This entry was posted in Dogodki. Bookmark the permalink.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*