Izbiramo najsrčnejšo medicinsko sestro, patronažno sestro in babico!

Revija Zdravje nas je ponovno povabila k sodelovanju, da predlagamo najsrčnejšo medicinsko sestro, patronažno sestro in babico.

Vabimo vas, da za najsrčnejše predlagate tiste, ki si po vašem mnenju to zaslužijo – tiste, ki so vam pomagale skozi težke čase, v bolezni za vas ali vaše bližnje lepo poskrbele ali pa vašemu novorojenčku pomagale pričarati najlepše prve dni življenja. Srčnost je tista, ki šteje, in tista, ki se je ne moremo naučiti, pač pa mora priti od nas samih.

To dokazujejo tako tiste strokovno usposobljene dame, ki jih vi, dragi bralci in bralke, vsako leto predlagate, kot tudi vi, ki v njih uvidite tiste angele, ki jih v določenem trenutku najbolj potrebujete. Lani smo z vašo pomočjo po izboru revije Zdravje že petič izbrali najsrčnejšo medicinsko sestro, patronažno sestro in babico ter vam jih podrobno predstavili tudi v naši  reviji.
V kriznih časih, za katere se zdi, da nas še ne bodo tako kmalu zapustili, so dobro srce, predanost in požrtvovalnost nenadomestljive kvalitete. Zato jim izkažite pozornost in s pomočjo glasovnice predlagajte tiste, ki izstopajo po:

  • strokovnosti
  • požrtvovalnosti
  • razdajanju za druge.

Glasujte tudi vi!

Če ste se odločili, da si »vaša« medicinska sestra, patronažna sestra ali babica zasluži pozornost, izpolnite prijavnico: http://www.zdravje.si/najsrcnejsa

 

 

This entry was posted in Novice. Bookmark the permalink.