izjava za javnost

Strokovno združenje izvajalcev zdravstvene in babiške nege je edino strokovno, nevladno in nepridobitno združenje v Republiki Sloveniji, ki združuje preko 3.000 članic in članov – medicinskih sester, babic, zdravstvenih tehnikov in bolničarjev-negovalcev. 

Ker se v javnosti pojavljajo lažnive oz. izkrivljene informacije o reprezentativnosti podobnih združenj, ki prav tako združujejo izvajalce zdravstvene in babiške nege smo vas dolžni opozoriti, da takim pamfletom ne nasedate, saj na področju zdravstvene in babiške nege nima nobeno združenje pridobljene reprezentativnosti, ker je tudi ne more imeti.

Strokovno združenje izvajalcev zdravstvene in babiške nege je edina enovita strokovna organizacija izvajalcev zdravstvene in babiške nege v Republiki Sloveniji, ki si prizadeva zagotavljati kakovostno, varno ter sodobno zdravstveno in babiško nego za slehernega prebivalca naše države ter vse, ki se v naši državi le začasno nahajajo. Ščitimo tudi strokovne interese tako članic in članov, kot tudi ostalih, ki niso naši člani, pa so jim strokovni interesi kršeni. Teh zadnjih je žal v naši državi več kot 10.000.

Več informacij o Strokovnem združenju izvajalcev zdravstvene in babiške nege ter realnem stanju v naši stroki si lahko pridobite preko telefona 040 829 688. ali pa tudi preberete na http://www.medicinske-sestre.si/ , kamor ste vljudno vabljeni, da z vašimi prispevki doprinesete k razvoju naše skupne stroke.

This entry was posted in Novice. Bookmark the permalink.